Inner Wheel Apeldoorn

Projecten

Inner Wheel Apeldoorn is niet alleen maar een gezellige groep mensen, zij zetten zich vooral in voor de samenleving waar het echt nodig is.

Omdat te realiseren is er altijd geld nodig en daarvoor worden er verschillende fundraisingsactiviteiten georganiseerd welke allemaal ten goede komen voor de verschillende projecten.

Onderstaand een paar voorbeelden van deze projecten:

Project 2019 - 2020

Stichting Evert heeft grootse plannen om kinderen in beweging te krijgen door ze de waarde van de Veluwe, het mooiste natuurgebied van Nederland, te laten ontdekken en beleven via alle zintuigen.

Stichting Leesplezier

In Nederland verlaat 10% van alle kinderen de basisschool laaggeletterd. Tegen de tijd dat de kinderen 17 jaar zijn, is dat percentage opgelopen tot 18%. Bijna één op de vijf jongeren kan zich in onze maatschappij niet staande houden door slechte taalkennis. Omdat Nederlandse jeugd geen plezier aan lezen beleeft, maken kinderen niet de leeskilometers die nodig zijn voor het ontwikkelen van taalgevoel. Stichting Leesplezier pakt het probleem bij de wortels aan. Ze ontwikkelt het ‘Project voor Leesplezier’, zodat kinderen in hun vrije tijd gaan lezen.
Hiermee verbeteren ze hun leesniveaus en daarmee vergroten ze hun kansen voor de toekomst.

 

Project 2018 - 2019

Een gezond mens heeft 1000 wensen, iemand die ernstig ziek is vaak nog maar 1’. Nog één keer het ouderlijk huis zien? Naar familie toe? Of die club bezoeken waar u altijd zo graag kwam?

Project 2017 - 2018

Project 2016-2017

Ieder kind moet z'n verjaardag kunnen vieren!

Contact

Secretariaat: iwapeldoorn@gmail.com

ABN AMRO Rekeningnummer:
NL36ABNA 0531 1138 09

Vergader locatie

Restaurant De Boschvijver
J.C. Wilslaan 25
7313 HK  Apeldoorn
Tel: 055-355 3871